Annet de Zwart

Annet de Zwart Life Coaching


Over Annet de Zwart

Ik ben gecertificeerd professional coach en heb mijn opleiding tot Life Coach in de Verenigde Staten gevolgd bij iPEC (institute for Professional Excellence in Coaching). Volgens het Amerikaanse Education Service Center is dit de beste coachopleiding van de Verenigde Staten. Één van de dingen die iPEC onderscheidt van andere coachopleidingen is het 'core energy coaching proces', wat inhoudt dat je vooral kijkt naar de kern van een probleem of issue, dus de achterliggende issue in plaats van het probleem zelf. Situaties in je leven waar je tegenaan loopt onstaan niet zomaar en zijn ook niet nutteloos. Ze helpen je navigeren naar datgeen wat je wel wilt. Gebeurtenissen zijn op die manier aanwijzigingen die je vertellen wat je kunt veranderen in je leven.


Als je alleen een nieuwe, goede motivatie creëert is de kans groot dat je al snel weer terugvalt in je oude gewoontes. Met het core energy coaching proces kijk je op een dieper niveau naar jezelf en krijg je niet alleen een nieuwe motivatie maar integreer je die ook volledig in je persoonlijkheid zodat het nieuwe idee ook echt realiteit wordt. Het moeilijkste is vaak het volhouden van een nieuw denkbeeld of idee en dat is precies waar ik je bij kan helpen. Op die manier kun je permanente veranderingen in je leven creëren.


Ik ben ook gecertificeerd ELI-MP (Energy Leadership Index Master Practitioner) wat inhoud dat ik de Energy Leadership assessment kan geven, hier lees je meer over op de Energie pagina.


Ik gebruik in mijn coaching niet alleen mijn vaardigheden als Life Coach maar ook mijn eigen ervaring op het gebied van allerlei workshops en trainingen ( onder andere bij Elaine Aron) die ik heb gevolgd. Ook heb ik drie jaar op Aruba en vier jaar in de Verenigde Staten gewoond waardoor mijn kijk op de wereld aanzienlijk verbreed is.

Als persoon ben ik open-minded, onbevooroordeeld, eerlijk en kan goed relativeren. Mijn hoogsensitiviteit geeft me een groot inlevingsvermogen en inzicht.

Ik ben lid van de ICF international, ik heb een ACC acreditatie en coach volgens hun gedragscode.

Momenteel woon ik in Franeker.   


© 2013-2020 Annet de Zwart Life Coaching

Gedane opleidingen en cursussen


iPEC 2011 Professional Life Coach

CIVAS Kindercoaching 2013

CIVAS Stresscounseling 2013

CIVAS MBCT (Mindfulness Based Cognitive therapy) 2015

Masterclass Lichaamswijsheid van Annet van Laar 2016

HSP research training door Dr. Elaine Aron (maart 2018)