Annet de Zwart Coaching

Wie is Annet? Ik ben gecertificeerd professional coach en heb mijn opleiding tot Life Coach in de Verenigde Staten gevolgd bij iPEC (institute for Professional Excellence in Coaching). Volgens het Amerikaanse Education Service Center is dit de beste coachopleiding van de Verenigde Staten. Één van de dingen die iPEC onderscheidt van andere coachopleidingen is het ‘core energy coaching proces’, dit houdt in dat je vooral kijkt naar de kern van een probleem of issue. Ik ben ook gecertificeerd ELI-MP (Energy Leadership Index Master Practitioner) wat inhoud dat ik de Energy Leadership assessment kan geven.

Als je alleen een nieuwe, goede motivatie creëert is de kans groot dat je al snel weer terugvalt in je oude gewoontes. Met het core energy coaching proces kijk je op een dieper niveau naar jezelf en krijg je niet alleen een nieuwe motivatie maar integreer je die ook volledig in je persoonlijkheid zodat het nieuwe idee ook echt realiteit wordt. Het moeilijkste is vaak het volhouden van een nieuw denkbeeld of idee en dat is precies waar ik je bij kan helpen. Op die manier kun je permanente veranderingen in je leven creëren

Ik gebruik in mijn coaching niet alleen mijn vaardigheden als Life Coach maar ook mijn eigen ervaring op het gebied van allerlei opleidingen, trainingen en workshops ( onder andere bij Elaine Aron) die ik heb gevolgd en informatie uit een grote diversiteit aan boeken. Ook heb ik drie jaar op Aruba en vier jaar in de Verenigde Staten gewoond waardoor mijn kijk op de wereld aanzienlijk verbreed is. Als persoon ben ik open-minded, onbevooroordeeld, eerlijk en kan goed relativeren. Mijn hoogsensitiviteit geeft me een groot inlevingsvermogen en inzicht.

Omdat ik veel waarde hecht aan betrouwbaarheid en vakkennis ben ik lid van de International Coaching Federation (ICF) en coach volgens hun gedragscode. Na 7 jaar een ACC accreditatie gehad te hebben, ben ik op dit moment bezig om een PCC accreditatie te verkrijgen van de ICF.