Annet de Zwart Coaching

Nieuwe Engelstalige groepsprogramma’s starten in december 2021 en januari 2022.

Voor meer informatie over het groepsprogramma Becoming an Empowered HSP, klik hier.  Dit is een cursus waarin je leert wat HSP zijn precies inhoudt, je leert omgaan met je hooggevoelige zelf, je ontdekt wat wel werkt voor jou en wat niet. Dingen zoals grenzen aangeven, hoe je jezelf kunt zijn op je werk, gezonde denkpatronen creëren en nog veel meer komen aan bod. Dit programma is mogelijk in een groep, maar ook via email begeleiding of met persoonlijke coaching. Waarbij de persoonlijke coachingsessies natuurlijk in het Nederlands kunnen plaatsvinden. (de video’s zijn (nog) wel Engelstalig)

En meer informatie over the Confident HSP, klik hier. Deze cursus is meer gericht op de HSP die al een paar jaar weet dat ze HSP zijn en al best wel wat zelfwerk gedaan heeft maar toch nog soms moeite heeft met zichzelf te zijn. Hoe je helemaal jezelf kunt zijn als HSP, zonder je bezwaard of je onzeker te voelen.

 

3 Daagse HSP workshop in mei 2022.

Dit is de tweede workshop die ik samen met Tom Falkenstein geef (psychotherapeut en schrijver van het boek ‘Hoogsensitieve Mannen’) in Werkhoven, Nederland. De workshop is gericht op leren hoe het beste met jezelf om te gaan, hoe je het beste voor jezelf kunt zorgen en ook te leren hoe je beter met overprikkeldheid om kunt gaan. De focus ligt vooral op het leren sterker worden en je kracht (terug)vinden.  Het doel is om deelnemers diverse tools en technieken te leren zodat ze beter kunnen omgaan met hun uitdagingingen. Dit alles in een fijne groepsetting met maximaal 26 deelnemers. Het wordt gehouden in Samaya, een prachtig oud klooster inclusief overnachtingen en heerlijke biologische maaltijden. De workshop heeft een internationale setting en wordt in het Engels gehouden. Voor meer informatie en aanmelding hier.

Op dit moment coach ik via telefoon, of via internet (verschillende mogelijkheden zoals, Skype, Zoom of Facetime), maar in persoon coaching kan ook in Leeuwarden. 

Persoonlijke coachsessies kunnen zowel in het Nederlands als in het Engels plaatsvinden. Engelse informatie vind je hier.