Actueel

Actueel

Als je mijn nieuwsbrief wilt ontvangen, deze komt ongeveer 1 keer per kwartaal uit, vul dan het contactformulier in dan krijg je hem in het vervolg zodat je op de hoogte bent van nieuwe gebeurtenissen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op mijn Facebook pagina zie je ook regelmatig leuke en actuele informatie voorbij komen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Workshop (4 dagdelen) in Utrecht en Leeuwarden in januari/februari 2019

 

Leren omgaan met je eigen energie? Inzicht krijgen hoe jij in allerlei situaties je eigen energie gebruikt? Bij deze 4 delige workshop ga je de Energy Leadership Index (ELI) assessment doen die je inzicht geeft hoe jij in het leven staat en hoe je jouw energie gebruikt. Door het uitgebreide rapport van de ELI krijg je helder waar je de meeste stress ervaart, wat de situaties zijn die jouw grootste energie vreters zijnen vooral hoe je dat kunt verbeteren. Vervolgens ga je nieuwe patronen creëren waardoor je meer energie krijgt.

 

In 4 middagen krijg je inzicht in jouw specifieke energie-obstakels en ga je leren hoe je dit kunt veranderen zodat je leven lekkerder loopt en je er meer flow in krijgt.

Meer informatie over de ELI assessment zelf kun je op deze pagina vinden.

 

Er zijn twee workshops, in Utrecht (nog nader te bepalen locatie) en in Leeuwarden bij Crystalic.

In Utrecht wordt de workshop op zondagmiddag gegegeven van 14.00 tot 16.30. De (voorlopige) data zijn: 20 en 27 januari, 3 en 10 februari 2019.

In Leeuwarden wordt de workshop gegegeven op vrijdagmiddag van 14.00 tot 16.30. De data hier zijn: 18 en 25 januari en 1 en 8 februari 2019.

De kosten voor deze workshop in Leeuwarden zijn €350,- maar als je je voor 20 december 2018 aanmeldt dan geldt er een vroegboekkorting waardoor je maar €275,- betaald! Dit is inclusief de assessment en koffie en thee. Voor Utrecht kan de prijs nog iets afwijken. (locatie is nog niet bekend, volgt spoedig)

Meer informatie of aanmelden via email.

 

 

Kijk ook eens op mijn nieuwe website, High sensitive Coaching

 

 

HSP Praatcafé

 

Het praatcafé is momenteel gestopt. Misschien dat het over een tijdje weer opgestart wordt. Als je interesse hebt laat het me dan zeker weten!

 

 

 

 
 
 

© 2013-2018 Annet de Zwart Life Coaching

Annet de Zwart Life Coaching